dimarts, 3 de gener del 2017

Etapa 2: relat d'en Joan i fotos

"Sóc tan ximple que m'havien oferit anar a un hotel i vaig preferir quedar-me al campament com cada any. Avui m'he anat a dutxar i s'havia acabat l'aigua. He tingut que esperar mitja hora fins que hi ha tornat a haver aigua calenta. Que bé se sent banyar-se després d'un dia com el d'avui! " Però què content que està amb la seva decisió de viure cada minut de bivuac (campament).

La llargada de l'especial avui va ser amb 3 minuts entre cotxe i cotxe per als 10 primers, 2 minuts, entre el 10è i el 20è, 1 minut entre el 20è i el 30è i 30 segons a partir d'aquí.

L'especial d'avui ha tingut 3 trams ben diferenciats (pel tipus de terreny):
  - El primer tram ha sigut molt ràpid, arribant a les rectes a posar el cotxe als 175 km / hora que té com a límit (per les característiques del cotxe, ho sento però desconec detalls tècnics). "Anem molt bojos" (SIC del nostre copi estrella).
  - Després una zona de pista amb molt de fang que va fer que els cotxes quedessin irreconeixibles: tots estaven iguals, coberts d'una capa de 2 cm de fang que impedia veure els colors i dorsals dels cotxes, "semblaven conguitos".
   - El final d'etapa va ser novament molt ràpida.

Resum de l'etapa d'avui: "Etapa fundamentlment rapida, amb poca navegació. Ens menjàvem els quilòmetres sense adonar-nos"

I al final de l'etapa: la classificació general segons el web oficial: 17!




El "conguito" al campament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada