dimecres, 4 de gener del 2017

Etapa 3: relato d'en Joan i fotos

1è fora de pista de la cursa. I 1a vegada a 5000 mts d'alçada.

"Vam començar molt malament".

La llargada de l'especial d'avui, igual que ahir, ha sigut amb 3 minuts entre cotxe i cotxe per als 10 primers, 2 minuts entre el 10è i el 20è, 1 minut entre el 20è i el 30è i 30 segons a partir d'aquí .

Al principi nan tingut diversos quilòmetres (uns 50 o 60) amb molt de fesh fesh. S'han enganxat 3 vegades i cada enganxada han hagut de posar les planxes 2 o 3 vegades per poder sortir. La navegació ha estat molt bé: en el 1è canvi de rumb s'han trobat amb el cotxe que havia sortir abans que ells (2 minuts abans), donant voltes: perduts. Ells han trobat el rumb de seguida.

La resta de l'especial (tant abans com després del tram neutralitzat) han estat pistes molt ràpides, i per trossos també molt trencades.

Avui han estat per primera vegada a 5000 mts d'alçada durant el tram neutralitzat. Tots dos ho han tolerat molt bé, esperem que segueixin així, ja que quan un no ha nascut a l'altura, aguantar-la és una loteria ...

La nota del dia: han estat a punt d'atropellar Nasser Al-Attiyah! Estava parat enmig de la pista i sense l'alarma (sembla ser que quan et quedes tirat al mig de la pista has d'activar una alarma que avisi als altres competidors que estàs al mig). Des d'on ells ell venien semblava que estava a un costat, però quan estaven gairebé a sobre s'han adonat que no, que estava al mig, a més feia senyals perquè es paressin i es posava encara més al mig. Quan s'han adonat han desviat el cotxe i han passat per fora. Si no es desviaven si que haguessin sortit a les televisions de tot el món! 😊








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada