diumenge, 12 de desembre del 2010

Aquest any hi ha molts canvis

Després de la última edició, tenia molt clar que no volía perdre el tren del Dakar, havía d'estar a la sortida un altre cop aquest any. Era essencial assegurar la participació un cop més, i tan sols podía ajudar-me la gent que em coneix d'anys anteriors: Jaton Racing. Ells eren la clau per trobar un seient, i poder seguir al peu del canó. I precisament foren ells qui van confiar en mí quan en Diego Izquierdo els hi va proposar còrrer amb la seva estructura, i amb un vehícle desarrotllat per ells. Faltava la figura del navegant, i van pensar en mí... Un acte de confiança al que haig de respondre amb professionalitat, concentració i la experiència de les meves dues edicions anteriors. És una bona oportunitat, en unes condicions i mitjans més que notables que han de fer que no ens rendim davant les dificultats que ens esperen.



Per a tal fita comptem amb una de les Toyota Hilux Jaton de la categoría T1 Diesel que ha estat desarrotllada i evolucionada per l'equip en les instalacions de Vilanova del Vallès. Un cotxe amb unes prestacions i característiques que el fan molt apte per al repte que ens marquem; acabar la cursa.
L'equip humà que rodeja el team és una altre garantía. Coneixen els secrets, cuiden els detalls i son sobretot, grans amics.
I sobre el pilot que dir, que en realitat ens coneixerem ja a Buenos Aires, però que segur, de seguida tots dos intentarem fer crèixer aquest sentiment de complicitat que ha de portar-nos a sortir airosos de qualsevol imprevist.
Molts canvis, i energies renovades davant del repte que manté el meu esperit d'aventura....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada