divendres, 15 de gener del 2016

15/1/16: etapa San Juan - Villa Carlos Paz

Etapa pensada de 931 kms totals per a motos, quads i cotxes, amb 481 kms d'especial i 450 d'enllaços. Els camions tenen una etapamés curta.
Ens explica l'ASO:
   
La més llarga: amb olor de muntanya   A un dia del final del ral·li, podria pensar-se que els participants anaven a poder respirar tranquils, assaborint ja, paladejant gairebé, la tornada cap a Rosario. ¡Error! Aquesta penúltima etapa serà ni més ni menys que la més llarga d'aquesta 38a edició, amb 931 quilòmetres de recorregut, d'entre els quals la meitat en especial, a l'excepció dels camions, la grandària no seria apropiat en una part de les pistes. Efectivament, en semi-muntanya, la vegetació que voreja els camins podria fer-los encara més estrets. El que vol dir que els altres vehicles hauran també demostrar destresa i habilitat. Els amants del pilotatge en estat pur estaran al seu aire, però sobretot es tractarà de desconfiar de les malapteses: en aquest estadi, els errors es paguen molt car. En resum, una etapa que estarà lluny de ser un passeig pel camp.

Mapa del recorregut del dia
Avui tenen un tram bastant llarg d'enllaç abans de començar l'especial, la qual tampoc serà curta. De fet avui és l'etapa més llarga de tot aquest Dakar (si sumem enllaç i especial).
Perfil del terreny


Sembla ser que gran part de l'especial d'avui serà en pistes ràpides, que és on els nostres amics han anat millor, tant de bo puguin retallar part dels 26 minuts que els separen del 3r de la categoria T3 (cotxe 389)
Posició de sortida
Avui surten en posició 38, a les 12:58:30 hora local.
I a més els camions surten avui darrere de tots els cotxes així que el camí que trobin no hauria d'estar en tan males condicions.

Vinga que només queden 2 etapes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada