divendres, 15 de gener del 2016

15/1/16: etapa San Juan - Villa Carlos Paz. Explicació d'en Joan

"Explica que avui ens hem ficat dins d'un estable". Paraula de copilot.
Han fet la majoria de l'etapa amb uns temps impressionants. Fins el WP 9 havien aconseguit descomptar 20 minuts (dels 26 que els portaven a l'inici d'etapa) al cotxe 389 (què va començar la etapa just davant d'ells en la classificació de la categoria T3).


Foto de www.fuoristradaweb.com



Entre el WP 9 i el 10, s'han adonat que el cotxe perdia novament gasoil i que no els quedava suficient per acabar l'etapa. Han hagut de demanar gasoil al públic, i amb un tub improvisat i petitó (no preguntin d'on l'han tret perquè no ho ), han anat traient 10 litres de gasoil del cotxe d'aquesta persona i passant-ho amb una ampolla al 401. En fer aquesta maniobra han trigat prop de mitja hora, de manera que han perdut tot el guanyat i tornen a quedar a 33 minuts del 389. Lamentablement aquest temps és impossible recuperar-lo en carrera en els 180 kms d'especial de demà.
François FLAMAND DPPI Media web: www.dppi.net
El que també ha passat avui, tot i que no tenim més detalls, és que qui venia primer de la categoria (cotxe 353, Gràcies-Vallejo), ha estat 3 hores 20 minuts per anar del WP 7 al 8 i al web de l'ASO no apareix després de WP 9, encara que no sabem si és perquè ha hagut d'abandonar o perquè la pàgina ha quedat sense actualitzar en les últimes hores. Demà al matí sortirem de dubtes.
De moment i al final de l'etapa d'avui, en la classificació de la general el 401 figura en posició 45, i 3r de la T3, veurem demà què ha passat amb el 353 i en funció d'això quina és la posició del 401.
François FLAMAND DPPI Media web: www.dppi.net


S'estaran preguntant a què ve la frase de Joan amb la qual vaig començar el post. Sembla que els nostres amics avui van estar a punt de "cuatrerear". Un "cuatrero" és un lladre de bestiar, i "cuatrerear" seria el que fa un "cuatrero".
En un moment se'ls ha anat el cotxe i han pogut controlar-lo, però han estat a punt de tirar una tanca d'un corral on hi havia un cavall, que ha estat a punt d'escapar-gràcies al cop que li van donar a la tanca. ¡Imagino l'ensurt del pobre animal al veure venir al 401!
Foto de www.fuoristradaweb.com


Com veieu, el nostre copi estrella sap molt de cotxes i de navegació, però de terminologia campestre, ni una miqueta: confondre un estable amb un corral és com confondre un taller amb un pàrquing a l'aire lliure.


Agregar leyenda


I no si haurà estat resultat de la trobada amb el cavall o d'una altra / s sortida / s de pista, però l'aleta que havien perdut i recuperat a Bolívia, ha tornat a volar. I la seva companya de la dreta, sembla ser que també. Ja no arribaran bonics a Rosario, però sembla que sí que arribaran!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada