dissabte, 16 de gener del 2016

16/1/16: etapa Villa Carlos Paz - Rosario

Avui els espera l'etapa final, amb 699 km, dels quals 180 són d'especial i 519 d'enllaç.La ASO ens anuncia per avui:
   Els estressats, i els altres: tocar fusta   Depenent de la situació de cadascú, els 699 últims quilòmetres del ral·li seran o bé un moment d'alliberament o bé un moment d'estrès. 180 quilòmetres d'especial són pocs i molts al mateix temps per perdre-ho tot. Els que pretenen el títol segurament seran els que viuran els 180 quilòmetres de l'especial del dia en forma més difícil. Per això, cal esperar-se que els pilots abordin amb cautela les pistes sinuoses i els trams de sorra i cants. Especial dissenyada amb pistes sinuoses amb pujades-baixades, altres més ràpides en sorra o en entorn pedregós ... i per tant amb una important dosi d'estrès. Acabada l'especial, els competidors hauran de recórrer encara 386 quilòmetres per arribar al podi de Rosario i, llavors sí, gaudir a plaer. Per a la majoria, els 699 km per arribar al podi de Rosario seran els de l'alliberament. A assaborir sense la menor moderació ...
Mapa del dia.
Després d'escriure el post d'ahir, el 353 va arribar a meta i avui figura en línia de llargada. I també com 2dos de la categoria en la classificació general de carrera. El 401 està per tant 4t de la T3 a la sortida d'avui.
Perfil del terreny de l'estapa


Queden pocs quilòmetres de l'última especial, i donada la situació (33 minuts per darrere del seu competidor directe), no hi ha molt per fer per millorar posicions. A mantenir posicions i no arriscar per un impossible. Sempre he sentit dir a Joan (i a molts altres dakarians) "acabar un Dakar significa guanyar-lo". A per ell! Ja queden poques hores! Joan et mereixes.
Posició de sortida


Avui surten a les 09:11:00 hora local, en posició 43 i amb 5 camions per davant.
Horari de sortida dels camions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada