dimarts, 4 de gener del 2011

Aliats amb la pluja i el fang

Etapa 2: Córdoba - Tucumán
Distancia total de l'etapa d'avui: 764 km
Distància de l'especial: 324 km
Distància total recorreguda fins avui: 1929 km

Avui hem tornat a trobar pluja. En els primers compassos de la jornada, el camí ens ha ofert zones seques, amb molta pols, ón hem estat avançats per alguns cotxes més potents. No obstant això, quan la pluja ha aparegut i hem arribat les zones de fang, Diego ha tornat a mostrar els seus grans dots de pilot i no solament hem atrapat a molts dels que ens havien superat sinó també a algun altre que havia sortit davant nostre, millorant novament la nostra posició a la general. Finalment hem sortit en la posició 83 i hem acabat la cursa en la 66, situant-nos en el lloc 64 en la classificació general.

L'únic esglai durant aquesta segona etapa ha estat una petita sortida de pista que hem solucionat sense problemes i havent perdut un temps mínim. Al vespre hem arribat novament a temps per anar al briefing, on ens han avançat unes quantes modificacions al roadbook de cara a la jornada de demà, la qual cosa ha suposat per a mi una bona estona de tasca d'actualització de les notes abans d'anar a dormir. Però havent arribat tan aviat al bivac, això no m'ha privat pas de descansar.

A l'etapa de demà, Tucumán-Jujuy, ens esperen 731 km totals, dels quals 500 seràn d'especial. Tot i que encara no arribarem a les dunes tan temudes, ja començarem amb diversos km de pistes de terra-sorra, combinats amb trajectes de terra i pedres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada