dimecres, 4 de gener del 2012

Etapa 3 (3/gener): San Rafael - San Juan

L'etapa d'ahir ha estat de 499 quilòmetres total, 208 d'ells d'especial amb camins de sorra/pedra, incluint el creuament de diversos llits de rius -alguns secs, altres amb aigua-, camins en molt mal estat, amb molta pedra, i un maleït fesh-fesh.
Novament el 382 ha estat posat a prova pels camins dakarians, aquest cop amb una mica de mala sort: una pedrada va trencar el radiador i, a pocs quilòmetres del final de l'especial, van perdre tota l'aigua i van haver de parar. Van poder arreglar-lo, però van tardar mitja hora, el què els va fer perdre posicions. Esperem que aquesta averia no hagi danyat el motor! El temps utilitzat pel nostre cotxe favorit per aquesta especial ha estat de 04:35:01. Van sortit en posició 89 de la classificació general i després de l'etapa d'avui van quedar en la 97.

Avui han surtit sobre les 8.30hs del bivouac i prop de les 12:30 comencen l'especial. Els espera una etapa de 750 quilòmetres totals, amb 326 d'especial. Una especial que la pròpia organització qualifica de dificultosa i de possible responsable de més d'un abandonament. Ens adverteixen que aquests 326 quilòmetres de sorra o sorra/pedra, amb obstacles enganyosos i sutilitats de navegació, poden fer perdre temps en més d'una ocasió. El paisatge serà digne de gaudir, encara que ni l'Edu ni en Joan estiguin preocupats per mirar els paisatges, aprofitem nosaltres a gaudir-los per la tele!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada