diumenge, 3 de gener del 2016

3/1/16: etapa Rosario- Villa Carlos Paz

Avui tocaven 662 km d'etapa, 258 dels quals havien de ser d'especial i 404 d'enllaç.Però el temps va jugar una mala passada i la pluja intensa va fer que es suspengués l'especial. Així que després d'arribar al punt de llargada de l'especial i d'esperar un bon temps allà, novament es van quedar amb les ganes de provar el 401 en carrera. Al principi semblava que només s'endarreria la llargada, però finalment es va suspendre l'etapa. Segons el comunicat oficial:




10:27: S'anul·la l'etapa!Étienne Lavigne, director de la prova, acaba de confirmar que l'etapa d'avui s'ha anulado.A causa de les males condicions meteorològiques en el traçat de l'especial i en el tram final de l'etapa, es feia impossible que els helicòpters s'enlairessin per garantir la seguretat dels pilots al llarg del recorrido.De fet, s'ha pres la decisió de fer convergir a tots els vehicles en un enllaç cap a Vila Carlos Paz. Les motos i els quads viatjaran en comboi, els cotxes aniran per lliure i els camions faran servir la ruta reservada als vehicles d'assistència.



Esperem que demà el clima canviï, perquè continuem així ... Avui caldrà mirar els programes del Dakar a veure si posen més imatges del 401 que s'hagin guardat ahir ...


Imatge de la carretera, camí al bivac de Carlos Paz (enviada per el Joan)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada