dimarts, 5 de gener del 2016

5/1/16: etapa Termas de Río Hondo - Jujuy. Explicació d'en Joan

Com ja us havia explicat, l'etapa d'avui va quedar reduïda a 190 km d'especial.
Va tenir 2 parts molt diferents:
- La primera seca, amb molta pols, en què part dels "pepinos" (cotxes potents) als quals ahir havien pogut superar pel tipus de terreny, els van superar, fent-los menjar pols i obligant-los a baixar una mica el ritme per la falta de visibilitat conseqüència de la pols que aixecaven a avançar-los.
- La segona, cap al final del tram i on començaven els desnivells de terreny més notoris, amb ascensos més importants, va estar marcada per la pluja. Molt fort per moments, segons va explicar Joan. Va ser en aquesta segona part, on van poder recuperar part del temps perdut en l'inici de l'especial.
Foto de http://www.fuoristradaweb.com/
Avui han acabat en la posició 57 del dia, i són a la 47 de la classificació general (dels 2 dies que porten de carrera). Segons m'ha explicat en Joan, en la seva categoria (T3), avui estan 3r, a 1.05 minuts del 2n. El que va 1r de la categoria un cotxe molt superior i està bastant per davant d'ells.
classificació general al final de la 3ra etapa (2n día de cursa per la cancel·lació del 1er dia)
foto de François FLAMAND DPPI Media www.dppi.ne


foto de François FLAMAND DPPI Media www.dppi.ne
L'etapa de demà serà una etapa marató, és a dir, no tindran assistència després de l'especial. L'etapa serà Jujuy- Jujuy, els competidors tornaran a passar la nit al mateix campament que avui. La diferència és que les assistències surten per a Uyuni demà al matí, de manera que, en arribar de tornada al campament, els vehicles quedaran guardats al parc tancat, sense possibilitat de fer reparacions de cap tipus, abans de tornar a sortir a l'etapa del dia següent (Jujuy -Uyuni). Així que demà hauran de cuidar especialment al 401, que ha de resistir els 429 kms d'especial de demà més els 327 km de l'especial del 7/1 de Jujuy a Uyuni.
Al breafing d'avui els han dit que a la zona de l'especial de demà no ha plogut i per tant no hi ha hagut modificacions en el recorregut original. Esperem que res canviï durant la nit i no calgui fer cap modificació d'últim momento.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada