diumenge, 8 de gener del 2012

Etapa 7 (7-gener): Copiapó - Copiapó

La jornada d'ahir, es plantejava dura amb 573 quilòmetres totals, 419 dels quals són d'especial, mescla de terra/sorra, sorra i moltes dunes.

Plantejada per la organització com 'el gran desafiament de la primera setmana, encara que el començament d'especial amb pistes al mig de turons i de cactus pogui semblar inofensiu. Però despés, el pas dels quilòmetres acumulats des del mar de Plata hauria de fer-se sentir, precisament en el moment que s'encadenaran grans paquets de dunes. L'últim cordó que hauran de creuar, tan proper i tot i així tan llunyà de l'arribada podria prendre aspecte de bivouac al mig del desert. Afortunadament per els endarrerits que decideixin dormir allà, el reglament permet arribar fins a les 18 hores de la jornada de descans"

Com us deia al final del meu relat de la 6a etapa, l'Edu i en Joan van sortir a l'etapa d'ahir preparats per dormir a les dunes. segons la web de la organització, l'últim control en el que estaven registrats era el control Núm. 7, per on havien passat a la posició 95. Potser van avançar una mica més, ja que després de les 22 hores aprox, la organització no actualitza la web (a cap de les etapes). Però el què és segur és que no han arribat al campament. Com que la cobertura dels mòbils al desert és nula ni en Joan ni l'Edu s'han comunicat, segurament ho faran a l'arribar al bivouac. Quan tingui informació d'ells d'aquesta etapa, us ho explico. Fins ara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada