dimarts, 22 de desembre del 2015

El somni recomença....

2 de Gener de 2016, aquesta és la data per començar de nou el  repte.


El nostre dorsal al Dakar serà el 401
El nostre dorsal al Dakar serà el 401
Torno al Dakar, de mans de Jaton Racing, que ha confiat en mi per acompanyar al bolivià Rodrigo Gutiérrez. Amb el meu company, tenim un nou repte al davant, acabar aquesta 37ª edició. Serà la  vegada que ho intento, ningú pot assegurar que sigui la definitiva, però les sensacions són molt bones. Anem amb un bon cotxe, una Toyota Hilux de la categoria T3 que ja hem pogut provar a la Baja Portalegre, i que ens ha donat molt bones sensacions. Vaig amb un pilot experimentat, tot i debutar al Dakar, ha fet els deures, i té un pilotatge excel·lent. Tornem amb l'estructura de Jaton Racing, que és ja de per si una garantia de bon servei.



Que en puc esperar de tot plegat? 
Optimisme, contingut, però optimisme.

Això ja ha començat, els últims dies he visitat algunes ràdios locals; Ràdio Cabrera (ho podeu sentir al àudio del 23-11-2015 http://audiovisualcabrera.net/esports-a-la-radio/), el "pugrama" Cop de Gas de Ràdio Cerdanyola (http://cerdanyola.info/cerdanyola-radio/?channel=26&pod=2138) i també hem gravat el programa que obrirà les emissions de Teledeporte de RTVE de seguiment del rallye.



Encetem una nova etapa del blog, espero que com en anys anteriors, sigui la manera de què tots els que us ho proposeu, sapigueu com ens van les coses al Rodri i a mi i que ens acompanyeu fins al pòdium d'arribada de Rosario, el dia 16 de gener. La 401 hi serà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada