divendres, 8 de gener del 2016

8/1/16: etapa Uyuni - Uyuni. Explicació d'en Joan

Avui ha estat l'etapa d'especial més llarga de tot aquest Dakar 2016.
Jo crec que en Joan està una mica desmemoriat amb aixó de l'alçada. O potser és que en Rodrigo i el 401 el tenen mal acostumat. Perquè avui es "queixava" de la durada de l'etapa, dient que havien estat en pista una mica més de 6 hores (exactament 6 hores, 21 minuts i 6 segons). Qui t'ha vist i qui et veu! Enrere van quedar els Dakars en que era "normal" arribar al campament després de 10 o 12 hores (o més) de la llargada, després d'haver solucionat com podia diversos problemes mecànics enmig de l'especial.
François FLAMAND DPPI Media web: www.dppi.net


Ha estat una especial no solament llarga sinó també dura, molt tècnica. En paraules del nostre copi estrella "no em podia distreure ni un moment, era una nota després d'una altra durant tota l'especial". Molta pedra, zones de fesh fesh.
Foto de www.fuoristradaweb.com


Anaven envoltant el salar tot el temps, per pistes ràpides amb curves molt tancades, de les que es van sortir en més d'una oportunitat: cap a dintre del salar i tornar a buscar el camí. I més endavant més del mateix: una altra curva tancada, i cap a dins del salar. I Sant Tornem-hi. 

François FLAMAND DPPI Media web: www.dppi.net

Els últims 100 kms els van fer sense direcció assistida. Es va punxar algun tub, van perdre el líquid de la direcció assistida i: 'a treballar braços en Rodrigo!
Foto de www.fuoristradaweb.com








¿Recordeu que en l'etapa d'ahir us explicava que havien perdut l'aleta del costat esquerre? Aquí es veu bé el resultat.
Foto de www.fuoristradaweb.com
En el següent vídeo no els veuran, però escoltin al Rafa Tibau en TDP d'avui (8/1/16).


Merci Albert Rubí per el video!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada