dissabte, 9 de gener del 2016

9/1/16. etapa Uyuni - Salta

L'etapa d'avui estava planejada per l'organització d'una longitud total de 817 km, amb 336 d'especial i 481 d'enllaç. La particularitat del dia és que dins de l'especial hi ha un tram neutralitzat, al final del qual hi ha el pas fronterer cap a Argentina.
Mapa de l'etapa. En guions verds, entre els 2 trams d'especial (en vermell) es veu el tram neutralitzat. Villazón-la Quiaca és el pas fronterer.

Segons el web de l'ASO sobre l'etapa d'avui:   Uyuni - Salta Un últim esforç abans de descansar. Peus mullats, abans del descans
  El final de la primera setmana de carrera és sempre un objectiu intermedi decisiu. Aquest any, accessible per a tots els que van fer els esforços necessaris en la seva preparació, i han sabut respectar les consignes de la disciplina. No obstant això, caldrà acabar aquesta esgotadora jornada, que en part serà amb els peus mullats causa de l'encreuament dels rius. Es creu que la meitat dels vehicles arribi de nit a Salta ... però potser abans que els seus equips d'assistència que tenen també una llarga ruta. Es veu a l'horitzó el final de la primera setmana de carrera, però encara caldrà lluitar amb totes les forces amb els 817 quilòmetres de l'etapa d'avui.
   A la cartellera tenim cursos d'aigua que caldrà creuar i una especial dividida en dos sectors. El primer, de 230 quilòmetres, discorrerà per Bolívia, i el segon constarà de 106 quilòmetres en territori argentí. A mig camí, els pilots travessaran la frontera al final dels 80 quilòmetres «neutralitzats». Una jornada que s'anuncia desgastadora i que per alguns podria prolongar-se fins ben entrada la nit.
Després de l'etapa d'ahir (a la qual van arribar a la posició 38 de la general), avui están  a la posición 38 també de la classificació general de la cursa i primers de la seva categoria (T3).

Posició de sortida 9/1/16




Avui sortin en posició 38, a les 10:45: 30 hora de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada